Over Ons

OVER ONS

Onderwater communicatie onderwijs sinds 2004

92

jaar duikervaring
binnen het team

Geïnspireerd door Suzanne Kiffman, oprichtster van SeaSigns, die het van groot belang achtte via gebarentaal te communiceren, is de Nederlandse editie ’onderwater communicatie’ tot stand gekomen. Een volledige cursus, ontwikkeld door SeaSigns Nederland, met het doel om duikers op alle niveaus van vaardigheden te voorzien om onder water te communiceren.

Leerpakketten

Wij bieden (digitale) leerpakketten aan voor het leren van alle verschillende soorten onderwater communicatie.

Persoonlijke coaching

Wij bieden ook persoonlijke coaching aan om de fundamentele regels van onderwater communicatie nog beter toe te brengen.

BETAALBARE LESTOF

Leren bij ons is leuk en betaalbaar

Wij vinden het belangrijk dat iedereen plezier heeft tijdens het duiken. En wat maakt het nog leuker dan alle prachtige dingen die je onderwater ziet te kunnen delen met je duikmaatjes! Wij vinden het dan ook belangrijk dat onze lesstof betaalbaar is, want iedereen zou met elkaar moeten kunnen communiceren!

BETAALBAAR

100%

LEUK

110%
OVER ONS

Heb je nog vragen? Kijk hieronder of neem gerust contact met ons op!

Hoe groot is jullie team?

Ons team bestaat uit 4 ervaren duikers

Hoe lang duurt het traject?

Dat hangt er grotendeels vanaf hoeveel tijd jij zelf aan de lesstof wijdt. Als je er elke dag gemiddeld 2 uur besteed dan heb je de volledige cursus binnen een maand al afgerond!

Hoe vind de persoonlijke coaching plaats?

De persoonlijke coaching vindt online plaats doormiddel van videobellen binnen het software pakket dat jou het beste uitkomt! (Teams, Google Meets of Skype)

Geven jullie ook klassikaal les?

Voor groepen groter dan 12 mensen geven wij ook een klassikale meerdaagse cursus! Neem contact met ons op voor meer informatie.

TESTIMONIALS

Onze blije klanten zeggen onder andere:

Ik heb gebruikt gemaakt van het premium pakket omdat ik naast de handboeken ook de behoefte heb om met iemand te kunnen sparren over de leerstof. Ik heb drie keer samen met Carlos gevideobeld, naast enorm veel humor is hij ook heel goed in het demonstreren van alle technieken en heb ik doormiddel van het videobellen met hem kunnen communiceren door alleen de handgebaren te gebruiken. Super bedankt SeaSigns!

Ik heb het standaard plus pakket besteld omdat ik zelf beter op papier kan leren dan op de computer. Het examen pakket, dat meerdere malen te gebruiken is heeft mij super veel geholpen om de stof nog beter te leren.

Ik raad de pakketten van SeaSigns aan al mijn studenten aan, het is niet alleen leerzaam maar ze maken het ook ontzettend leuk!